Nieuws

Aantal partners van DEB groeit tot boven de 30

26/03/2021

Steeds meer branche- en ondernemersorganisaties sluiten zich aan als partner van DEB.nl, het initiatief van MKB-Nederland om energie- en kostenbesparing voor de mkb’er gemakkelijk te maken. Binnenkort zijn het er meer dan 30.

 

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat maakt het mogelijk dat ondernemers kosteloos gebruik kunnen maken van het online hulpmiddel. Via branche- en ondernemersorganisaties willen de initiatiefnemers zoveel mogelijk mkb-bedrijven bereiken. Voor ieder afzonderlijk bedrijf berekent de digitale bespaarassistent op basis van onder meer postcode en bedrijfstak hoeveel bespaard kan worden.

 

Er waren al 18 verenigingen aangesloten; 17 hebben afgelopen weken grote interesse getoond. Naar verwachting zal de grens van dertig spoedig worden overschreden. Met het partnerschap onderstrepen de organisaties het belang van energiebesparing. Het mes snijdt daarbij aan twee kanten: bedrijven kunnen hun kosten verlagen en dragen tegelijkertijd bij aan het realiseren van de duurzaamheidsdoelstellingen. Zo helpen ze het Klimaatakkoord te realiseren.

 

Partners van DEB krijgen informatie aangereikt om hun mkb-ondernemers te informeren. Verder is er de mogelijkheid speciale pagina’s binnen het DEB-platform aan te maken, zodat de energiebesparingsmaatregelen rechtstreeks zijn gekoppeld aan de bedrijfstak en de vertegenwoordigende brancheorganisaties.

Delen op social:

Maak het verschil met de kennis van morgen