Evenement

DEB onderdeel van EZK-energie-evenement

12/01/2022

Drie dagen lang zijn er deze maand webinars over energiebesparing, het opwekken van duurzame energie en hernieuwbare warmte. Ze maken onderdeel uit van het evenement ‘Partners in energie-uitdagingen’ van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Het evenement vindt dit jaar voor de zesde keer plaats, van 24 tot en met 27 januari 2022.

 

Tijdens de eerste dag komt ook het initiatief DEB.nl aan bod. Martin Kloet van MKB-Nederland legt daarbij uit hoe DEB de ondernemer helpt bij verduurzaming en het realiseren van de (verplichte) energiebesparende maatregelen. Hij zal ook ingaan op het thema subsidieregelingen.

Voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland is een van de hoofdgasten van het slotcongres. Verduurzaming is een belangrijk thema voor het midden- en kleinbedrijf in de komende jaren. De ondernemersorganisatie wil de mkb’er hierbij maximaal ondersteunen met praktische hulp.
De slotbijeenkomst vindt plaats in het midden van het land. Mocht een fysieke bijeenkomst vanwege coronamaatregelen niet mogelijk zijn, dan wordt overgeschakeld op een online manifestatie.

 

Aanmelden voor deelname aan deze bijeenkomst kan via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

 

Aanmelden

Delen op social:

Meer Nieuws