Nieuws

DNA organiseert kennissessie energietransitie 

20/05/2021

De Nederlandse Associatie (DNA), de vereniging van verenigingen, houdt op 17 juni 2021 een kennissessie over energietransitie. De bijeenkomst vindt plaats tussen 14.30 en 16.30 uur, fysiek in Utrecht of online, afhankelijk van de dan geldende situatie.

 

De bijeenkomst is met name interessant voor vertegenwoordigers van brancheorganisaties. Leden en stakeholders verwachten dat zij het voortouw nemen om hun leden te begeleiden. Vragen die spelen, zijn onder meer: hoe kun je leden helpen? Hoe zorg je voor een balans tussen wenselijk en haalbaar? Met wie werk je samen om de doelen te bereiken?

 

DEB is een voorbeeld van een aanpak waarbij branche- en ondernemersverenigingen hun leden kunnen helpen om te voldoen aan de wettelijke plicht tot energiebesparing, of kunnen stimuleren tot vrijwillige verduurzaming. Het MKB-Nederland-initiatief is speciaal gericht op mkb-ondernemers. Dat wil zeggen dat een pragmatische werkwijze voorop staat, waarbij energie- en kostenbesparing tegelijkertijd worden aangepakt.

 

Meer informatie over de DNA-bijeenkomst en aanmelden.

 

Delen op social:

Maak het verschil met de kennis van morgen