Nieuws

Duurzaam bezig? Laat het weten! 

24/03/2021

Ondernemers leren graag van elkaar. Heb je succes met vergroting van de duurzaamheid van je bedrijf en ben je er trots op? Laat het ons weten. Wij horen het verhaal graag en geven het door aan je collega’s ter inspiratie. 

 

Veel ondernemers zijn actief bezig met verduurzaming van hun onderneming. Terugdringen van energieverbruik, een schoner wagenpark, nog meer aandacht voor recycling: het zijn maar een paar voorbeelden.

Aandacht voor energiebesparing is goed voor de maatschappij én voor het beeld van je onderneming. Steeds vaker laten klanten het meewegen bij hun beslissingen. Daarom: laat weten waar je mee bezig bent en waar je trots op bent. En motiveer en inspireer tegelijkertijd collega-ondernemers. Laat zien dat je betrokken bent. 

De website van het besparingsprogramma DEB.nl (Duurzaam.Energie.Besparen.) laat ondernemers aan het woord. Interesse om ook je inzet en succes te delen? Een e-mailberichtje is genoeg. Het team van DEB.nl neemt direct contact met je op. Stuur een bericht naar Martijn: [email protected]. 

Delen op social:

Maak het verschil met de kennis van morgen