Nieuws

Handige hulp bij keuze voor elektrisch rijden

Een handig keuzehulpmiddel voor MKB-ondernemers die in het kader van duurzaamheid overwegen over te schakelen op elektrisch rijden. Vul in wat je wilt, zie wat de mogelijkheden zijn en wat ze kosten. Dat is de kern van het platform Rabo Electric, zonder verdere verplichtingen.

 

Overstappen op elektrische auto’s omdat het bijdraagt aan duurzaamheid en een goed imago voor je onderneming. Veel mkb-ondernemers overwegen het. De onoverzichtelijke markt en onduidelijkheid over de kosten zijn veelal nog een drempel. Zo kan het verschillen of je zelf gebruik maakt van zonnepanelen. Ook is het aantal kilometers dat je dagelijks maakt van belang bij de keuze, net als de oplaadtijd.

 

De Rabobank helpt ondernemers om over die drempel te stappen. Via www.raboelectric.nl heb je binnen 5 minuten het complete financiële plaatje op je beeldscherm. Of desgewenst in je mailbox. De keuzehulp geeft aan welke elektrische auto’s en bestelwagens het beste passen bij de situatie die je zelf opgeeft. Het is ook mogelijk een volledig rapport met alle gebruikskosten te ontvangen.

Delen op social:

Maak het verschil met de kennis van morgen