Nieuws

Hulp van specialisten bij energiebesparende maatregelen

Wil je als mkb-ondernemer een goed adres om energiebesparende maatregelen te laten uitvoeren? Kijk dan in DEB voor een specialist in de buurt.

 

Een aantal doorgaans wat eenvoudiger energiebesparende maatregelen kan een mkb-ondernemer zelf uitvoeren of laten doen door een klusbedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de vervanging van tl-lampen door ledverlichting. Voor ingewikkelder maatregelen is het raadzaam een gespecialiseerd bedrijf in te huren. Per maatregel geeft DEB hierover advies.

 

Specialisten

Niet alleen wordt aangegeven wat de mogelijkheden zijn, wat ze kosten en wat een handig moment voor uitvoering is, maar ook welke ondernemingen in de buurt behulpzaam kunnen zijn. Het gaat daarbij om specialisten op het betreffende vakgebied. De informatie is te vinden rechtsonder op de pagina van de betreffende maatregel. Uitgangspunt voor de informatie is de locatie van de vestiging.

 

Het is ook mogelijk expliciet te zoeken naar een specialist voor verlichting, ventilatie, verwarming, ICT of constructie en bouw. Klik daarvoor op de landkaart rechtsonder. In het vervolgscherm staan aan de linkerkant de vijf sectoren en kun je zelf de afstand tot het specialistisch bedrijf bepalen. Je kunt zoeken binnen een straal van 10, 25, 50 of 100 kilometer. Zo past DEB zich aan de wensen van de gebruiker aan.

Delen op social:

Maak het verschil met de kennis van morgen