SVM energieadviseur

Investeer 50 seconden en doe je voordeel

21/02/2022

Tijd is schaars voor de mkb-ondernemer. Onderzoek naar mogelijkheden om energie en daarmee kosten te besparen, kost je misschien te veel tijd. Daarom is er hulp van gespecialiseerde adviseurs. Ze geven inzicht, maken het concreet en nemen werk uit handen. Voor het inhuren is subsidie beschikbaar via de SVM-regeling. Laat je in 50 seconden inspireren. Hoe schaars ook, die tijd heb je wel…

 

De Rijksoverheid wil ondernemers helpen de energiebesparende maatregelen in praktijk te brengen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat begrijpt hoe de agenda van een ondernemer in elkaar zit. Daarom is gezocht naar mogelijkheden voor concrete hulp. Daartoe is de Subsidieregeling Verduurzaming MKB in het leven geroepen.

 

Via de regeling kun je een adviseur inhuren die je op maat advies geeft. Die de energiebesparingsmaatregelen kent en weet wat voor jouw onderneming de beste keuzes zijn. Met het advies krijg je inzicht wat te doen om het bedrijf of het wagenpark te verduurzamen. De adviseur helpt desgewenst ook bij de concretisering van de maatregelen.

 

Wist je dat DEB een lijst heeft gemaakt van alle (door DEB) gecertificeerde energieadviseurs?

De SVM – Subsidieregeling Verduurzaming MKB, helpt ondernemers met energie besparen.

 

 

Delen op social:

Meer over subsidies