Nieuws

Maak kans op 25.000 euro als beloning voor inzet

29/09/2021

Naast de eer is er een bedrag van € 25.000 beschikbaar voor de winnaar van de EZK Energy Award 2021. De winnaar heeft als onderneming een flinke slag gemaakt met energiebesparing of heeft innovatieve stappen gezet met duurzame energie. Meedoen is nog mogelijk tot donderdag 4 november 2021 17.00 uur.

 

Een jury van vier deskundigen beoordeelt de aanmeldingen en nomineert drie bedrijven. Eén daarvan wint de titel en krijgt naast de Award en aandacht in de media ook nog eens een bedrag van 25.000 euro. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat stelt dit beschikbaar.

 

Iedere ondernemer kan meedingen naar de prijs. De omvang van het bedrijf of de bedrijfstak maakt niet uit. Juryvoorzitter Esther Pijs daarover: ‘Als jury kijken we naar de creatieve toepassing van huidige technieken, waarmee ondernemers bijdragen aan de klimaatdoelstelling.’ Als voorbeeld noemt ze de toepassingen van vorig jaar: de kringloopeconomie, monomest-vergisting en geothermie, waarin bedrijf én omgeving vergroenen.

 

Met het uitreiken van de Energy Award wordt zichtbaar wat allemaal mogelijk is op het vlak van techniek en innovatie waarmee bedrijven energie kunnen besparen. Begin 2022 vindt de prijsuitreiking plaats.

 

Wil je meer informatie of je bedrijf aanmelden? Kijk dan op de website van RVO: https://www.rvo.nl/onderwerpen/duurzaam-ondernemen/ezk-energy-award-bedrijven-2021

Delen op social:

Maak het verschil met de kennis van morgen