Laadpaal, laadpalen, zonnestroom, zonne-energie
Nieuws

Nationaal laad-onderzoek elektrisch vervoer

25/04/2022

Maak je gebruik van een elektrische (personen)auto voor je bedrijf? Doe dan mee aan het nationaal onderzoek naar ervaringen met onder meer typen laadpunten en slim opladen, uitgevoerd door de universiteit van Groningen.

 

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland roept alle gebruikers van elektrische auto’s hiertoe op. Meedoen kan online, tot 20 mei 2022. Met de informatie kan de infrastructuur verder worden verbeterd.

 

Het onderzoek is een samenwerkingsproject van de Vereniging Elektrische Rijders (VER), ElaadNL (kennis en expertisecentrum op gebied van slim laden) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Met de resultaten wordt jaarlijks in kaart gebracht doe de ontwikkelingen rondom elektrisch rijden veranderen.

 

Op basis daarvan ontstaat inzicht of de elektrische laadinfrastructuur aanpassingen nodig heeft. Heb je al eerder meegedaan aan dit onderzoek? Doe dan vooral weer mee, roepen de organisatoren op. Juist met de nieuwe informatie kunnen ze goed in kaart brengen hoe zaken op nationaal en regionaal niveau in het afgelopen jaar zijn veranderd.

 

Doe hier mee met het onderzoek

Delen op social:

Meer nieuws