DEB ontzorgers

05/07/2022

Hoge energierekening is nu een oplosbaar probleem!

 

Voor veel ondernemers wordt 2022 een duur jaar omdat je te maken krijgt met hoge energierekeningen. Om je te helpen die energiefactuur stevig naar beneden te krijgen zijn er nu DEB Ontzorgers. Dit zijn getrainde ZZP-ers die exact weten hoe jouw bedrijf energie kan gaan besparen maar je vooral ook helpen bij het realiseren ervan. Niet alleen uitzoekwerk maar ook steunen bij de uitvoering.

 

De basis van de besparing zit in DEB.nl In het gratis platform DEB.nl staan al meer dan 1.000 verschillende energie besparende maatregelen. De ontzorger zoekt voor jou uit welke besparingen voor jouw bedrijf mogelijk zijn en helpt je daarna bij het aanvragen en onderling vergelijken van offertes. Je kunt dan precies zien hoeveel geld je kunt besparen. Een DEB ontzorger staat dus naast je. En helpt je. Net als een medewerker in dienst.

 

Je hebt al een DEB Ontzorger voor € 1.000 (eenmalig). Dan heb je gelijk inzicht in vrijwel alle energiebesparende maatregelen. Bovendien zijn die allemaal binnen één tot 5 jaar terugverdiend.

 

DEB.nl heeft tientallen branches als partner. Die werken samen om DEB.nl bekend te maken bij hun leden. De DEB Ontzorgers zijn een gezamenlijk antwoord om ondernemers te helpen met de sterk stijgende energiekosten.

 

Heb je interesse in een gesprek (online) om te zien of een DEB Ontzorger iets voor jou is.

 

Vul dan je gegevens in.

Basis

DEB invullen & offertes opvragen voor 1 maatregel, €1.000

Meest gekozen

DEB invullen & offertes opvragen voor 2 maatregelen, €1.500

Optimaal

DEB invullen & offertes opvragen voor meerdere maatregelen, €3.000

Meld je aan voor DEB ontzorging

 

  • De Ontzorger inventariseert welke maatregelen je nog moet nemen, door DEB voor je in te vullen.
  • Samen bepaal je welke maatregelen nú lucratief zijn.
  • De Ontzorger vraagt offertes op voor één of enkele maatregelen.

 

 

8 ondernemers