Dé INretail-tool voor energiebesparing en verduurzaming

Wie energie bespaart, bespaart kosten en onderneemt duurzaam. Wat je motivatie ook is, DEB helpt je hierbij. DEB is een onafhankelijke online tool voor ondernemers en wordt kosteloos aangeboden.

 

DEB geeft inzicht in mogelijke energiebesparende maatregelen die in korte tijd terug te verdienen zijn én die passen bij jouw onderneming en jouw branche.

 

Wil je weten hoe jij kunt besparen op energiegebruik? Vul dan je gegevens in en bekijk wat het maximale bespaarpotentieel voor jouw onderneming is.

Welke branche kiezen? Kies je branche als je energiebesparingsplichtig bent.
Anders kan je de 'vrijwillige lijst' kiezen.

Een initiatief van INretail in samen- werking met MKB-Nederland en EZK.

  • Financieel voordeel
  • Wettelijke verplichting
  • Duurzaam ondernemen
DEB uitgelegd in 1 minuut
Speel de video af

De top 3 quick wins voor INretail leden

Slimme led-verlichting

Die automatisch in- en uitschakelt en werkt op een tijdklok.

Koelmeubels

Vervang oude koelmeubels.

Ventilatie

Voorkom onnodig draaien van de ventilatie door sensors en tijdschakelaars.

Bekijk hoeveel andere ondernemers besparen

DEB is er voor elk INretail lid met vragen over energie besparen. Ondernemers delen hun ervaringen en dankzij DEB gerealiseerde besparingen.

  Ledenvoordeel

Lid zijn van INretail betekent ook voordeel op diverse producten en diensten. Want met onze achterban van ruim 13.000 winkels kunnen we voor jou mooie prijs- en serviceafspraken maken.
Bespaar bijvoorbeeld op je energiekosten, zonnepanalen, LED-verlichting en nog veel meer.

 

INretail Energie

Met INretail Energie helpen wij mee om jouw kosten voor energie zo laag mogelijk te houden. Met advies op mat en hulp bij subsidie aanvragen zorgen wij in samenwerking met Hellemans Consultancy ervoor dat jij kosten kunt besparen. Kijk voor meer informatie hier.

 

INretail Groen

Met INretail Groen kun jij als ondernemer zonder investering geld verdienen met het verduurzamen van je bedrijf. Dit kan door je dak te verhuren waar INretail samen met GroenLeven zonnepanelen op legt wat energie oplevert voor de hele branche. Gedurende 15 jaar ontvang jij als ondernemers hier rendement op. Kijk voor meer informatie hier.

 

Lucky Light

Hulp en advies nodig bij het verduurzamen van de verlichting in jouw onderneming? Met Lucky Light leveren wij advies op maat om betaalbaar en duurzaam nieuwe verlichting in jouw onderneming te krijgen. Kijk voor meer informatie hier.

 

Klimaatgerust

Ben je gemotiveerd om verduurzaming serieus aan te pakken dan kun je daarnaast met Klimaatgerust aan de slag om een certificaat te halen. Meer informatie over hoe dat in zijn werk gaat is hier te vinden.